Plotterstøtte

Driver og plotterstøtte

Hvilke operativsystemer er kompatible med DAP?
DAP er kompatibel med Windows-operativsystemene XP, Windows 7, 8.1 og 10. Det anbefales å ha Windows 7 eller nyere fordi Microsoft ikke støtter XP.

Kan DAP installeres på en Mac-datamaskin?
Ja, DAP kan brukes på et MAC-operativsystem som har Windows installert ved hjelp av VMWare – Virtual Machine eller en Duel Boot-programvare.

Hvorfor vises ikke plotteren i Windows printer- og enhetsliste på Mac-datamaskinen?
Plotteren må gjenkjennes på MAC-operativsystemet for at den skal være tilgjengelig i Windows.

Hvilke plottere er kompatible med DAP?
DAP er kompatibel med Graphtec, Jaguar og Roland plottere. Selv om det ikke er garantert, har vi installert mange andre plottermerker som bruker HPGL- eller GPGL-kommunikasjonsspråk.

Kan jeg sende jobber til forskjellige plottere ved hjelp av DAP?
Ja, du kan plotte til flere plottere i DAP som er koblet til datamaskinen med forskjellige kabler ved å velge plotteren under plottprosessen.

Drivernedlastinger

Graphtec-plotterdrivere

Drivere for Graphtec-serien: FC9000, FC8600, FC2250, FC4500, CE6000, LCX603, FC8000, FC7000, FC5100, FC5100A, FC4200, FC4210-60

Jaguar-plotterdrivere

Drivere for Jaguar IV, Series 101, 132, 183 og Jaguar V

Summa-plotterdrivere

Drivere for Summacut eller S Class Series Cutter

Roland-plotterdrivere

Drivere for CAMM-1 og CAMM-1 PRO-modellene: GS-24, GX-24, GX-640/500/400/300, CX-500/400/300

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke “Fortsett” nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.