Hvorfor XPEL

På XPEL er vi ikke bare en bedrift, vi er også entusiaster. Med alt vi gjør setter vi kvalitet og vårt rykte i spissen og har gjort det siden 1997. Vårt verdensomspennende installatørnettverk drives av de mest kompetente og godt trente teknikerne som er tilgjengelige. Produktene vi tilbyr, er omhyggelig testet og bevist å yte under de tøffeste forholdene, samtidig som de opprettholder et best mulig utseende. Stol på at XPEL er det eneste mellom deg og den åpne veien.

Hva vi tilbyr

Revolusjonerende produkter

Fra vår lakkbeskyttelse til soting av bilvindu og arkitektoniske matte glassfilmer, er materialene vi tilbyr i forkant av teknologi, innovasjon og kvalitet.

XPEL DAP

DAP er utviklet internt og er verdens største og mest omfattende mønsterregister. I hendene på en XPEL-sertifisert installatør, gir de 80 000+ mønstrene som DAP tilbyr, den tilliten installatøren trenger for å ha på film effektivt, nøyaktig og uten problemer.

24-timers kundesupport

Med sertifiserte installatører i over 55 land, og stadig flere, er vi sikre på at uansett hvor du er i verden, vil du motta den enestående servicen og kvaliteten som du vil komme til å forvente fra XPEL.

Forhandlernettverk i verdensklasse

Med en sertifisert installatør i over 55 land og teller, er vi sikre på at uansett hvor du er i verden, vil du motta den enestående servicen og kvaliteten du har forventet fra XPEL.

XPEL SPOTLIGHTS

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke “Fortsett” nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.