Opplæring i vindusfilminstallasjon

Forpliktet til installasjonskvalitet

Å kunne tilby kunder kvalitetsinstallasjoner av XPEL-produkter er ekstremt viktig for din suksess i lakkbeskyttelse-industrien. Av den grunn tilbyr XPEL et veldig grundig sett med installasjonskurs som har blitt vurdert som de beste i bransjen. Vi veileder studentene våre gjennom en utdannelsesprosess som er både intellektuell og praktisk. Vår omfattende PPF installasjonsopplæringsplan inneholder temaer som spenner fra det indre arbeidet ved DAP-programvaren til de nyeste og mest innovative installasjonsteknikkene for beskyttelsesfilm for lakk og frontlykter.
Please call (800) 447-9928 or (210) 678-3700 to learn more or to schedule your class.

WINDOW Tint INSTALLATION TRAINING

5 DAGES INTRO TIL AUTO WINDOW TINT

GRUNNLEGGENDE FILMINSTALLASJON & ARBEIDER MED DAP
1495 eks mva per deltager​
  • HÅND PÅ INSTRUKSJON
  • TRENINGSMANUAL
  • VERKTØY & MATERIALER
  • LUNCH LEVERES DAGLIG
Popular

5 DAGER INNLEDNING TIL ARKITEKTØRT FLATGlass

GRUNNLEGGENDE FILMINSTALLASJON & SØKNADSTEKNIKK
Spør om pris,
kontakt oss
  • HÅND PÅ INSTRUKSJON
  • 1-ON-1 PROBLEMLØSNING
  • VERKTØY & MATERIALER
  • LUNCH LEVERES DAGLIG

VI INNSTILLER DEG FOR SUKSESS

Alle kursene holdes på XPELs utdanningssenter, som ligger i Solfilmsgruppen Norge sine lokaler på Rælingen rett utenfor Oslo Vår PPF-installasjonstrening fordeler nybegynnere og avanserte installatører med en målrettet strukturert læreplan for hvert ferdighetsnivå. Studentene får personlig oppmerksomhet som gjør dem i stand til å få de ferdighetene som er nødvendige for å tilby kvalitetsfrie installasjoner på selv de mest utfordrende bilene. Vi gir også fullstendig instruksjon om bruk av programvaren DAP og tilhørende maskinvare. Vi gir deg en opplæringshåndbok, alt nødvendig materiale og verktøy, og gir lunsj hver treningsdag. For å sikre tilstrekkelig spesiell oppmerksomhet er klassestørrelser normalt begrenset til fire studenter per instruktør. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ringe oss på (+47) 22 72 20 02 for å snakke med en representant for selskapet. Vi anbefaler at deltagere oppholder seg i nærheten av treningssenteret, slik at vi kan tilby transport til kurset hver dag og til nærliggende restauranter og andre etablissementer. Vi tilbyr to praktiske alternativer for overnatting. Klikk her for å bestille foretrukne priser på Scandic Lillestrøm eller klikk her for å bestille foretrukne priser på Arena Thon Hotel .

Installasjonsopplæring fotogalleri

Forespør mer informasjon

Har du spørsmål om XPEL Solutions?

Bruk kontaktskjemaet nedenfor:
Obligatoriske felt merket med *

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke “Fortsett” nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.