PPF installasjonsopplæring

Vi forplikter å installere kvalitet

Å kunne tilby kunder montering av høy kvalitet med XPEL-produkter er ekstremt viktig for din suksess i lakkbeskyttelses-industrien. Av den grunn tilbyr XPEL noen veldig grundige installasjonskurs som har blitt vurdert som de beste i bransjen. Vi veileder studentene våre gjennom en utdannelsesprosess som er både teoretisk og praktisk. Vår omfattende PPF installasjonsopplæringsplan inneholder temaer som spenner fra det indre arbeidet ved DAP-programvaren til de nyeste og mest innovative installasjonsteknikkene for beskyttelsesfilm for lakk og frontlykter.

Vennligst ring (+47) 22 72 20 02 for å vite mer eller gå til www.solfilmsgruppen.no/kurs for å melde deg på.

PPF Installasjonskurs

3 dager sertifisert montørkurs

PPF & LYKTEFILM Installasjon
kr 12 000 eks mva per deltager
  • DAP Sertifisering
  • Treningsmanual
  • Verktøy og materiell
  • Daglig lunsj

2 dagers avansert PPF installasjonskurs

Kun for sertisfiserte montører
kr 8000 eks mva per deltager
  • Avansert sertifisering
  • 1-1 prøblemløsning
  • Forhåndsvisning av nye produkter
  • Daglig lunsj

VI INNSTILLER DEG FOR SUKSESS

Alle kursene holdes på XPELs utdanningssenter, som ligger i Solfilmsgruppen Norge sine lokaler på Rælingen rett utenfor Oslo Vår PPF-installasjonstrening fordeler nybegynnere og avanserte installatører med en målrettet strukturert læreplan for hvert ferdighetsnivå. Studentene får personlig oppmerksomhet som gjør dem i stand til å få de ferdighetene som er nødvendige for å tilby kvalitetsfrie installasjoner på selv de mest utfordrende bilene. Vi gir også fullstendig instruksjon om bruk av programvaren Design Access Program og tilhørende maskinvare. Vi gir deg en opplæringshåndbok, alt nødvendig materiale og verktøy, og gir lunsj hver treningsdag. For å sikre tilstrekkelig spesiell oppmerksomhet er klassestørrelser normalt begrenset til fire studenter per instruktør. Hvis du ønsker mer informasjon, kan du ringe oss på (+47) 22 72 20 02 for å snakke med en representant for selskapet. Vi anbefaler at deltagere oppholder seg i nærheten av treningssenteret, slik at vi kan tilby transport til kurset hver dag og til nærliggende restauranter og andre etablissementer. Vi tilbyr to praktiske alternativer for overnatting. Klikk her for å bestille foretrukne priser på Scandic Lillestrøm eller klikk her for å bestille foretrukne priser på Arena Thon Hotel .

Installasjonsopplæring fotogalleri

Forespør mer informasjon

Har du spørsmål om XPEL Solutions?

Bruk kontaktskjemaet nedenfor:
Obligatoriske felt merket med *

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke «Fortsett» nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.