Profesjonelle installatører

GI FOLKET DET DE VIL - XPEL ER ENTUSIASTENS VALG.

Med fokus på å lede bransjen har XPEL-produkter omdefinert hvordan det offentlige tenker om høy ytelsesbeskyttelse og presisjonsfilminstallasjoner. Med røtter i mønsterdesign og programvareutvikling, er vi drevet til å øke lønnsomheten for profesjonelle installatører og maksimere avkastningen. Som oppfinnere av verdens første selvreparerende lakkbeskyttelsesfilm revolusjonerte vi måten folk tenker på smart overflateteknologi. Vi er klare til å ta virksomheten din til neste nivå med våre avanserte bil-, bolig- og kommersielle vindusfilmer, lakkbeskyttelsesfilm, installasjonsverktøy, etterbehandlingsprodukter og de mest omfattende opplæringsprogrammene i bransjen.

Vi legger opp til at du skal nå suksess

Her på XPEL er vi sterkt engasjert i å hjelpe vår familie av profesjonelle installatører å nå sine forretningsmål på veien mot langsiktig suksess.
FORDELER MED Å VÆRE INSTALLATØR:

Punkt for konkurransedyktighet

Opplæring uten sidestykke

Toppnivåinstallasjoner begynner med et sterkt ferdighetssett. Her på XPEL tilbyr vi det høyest rangerte og mest omfattende opplæringsregimet i bransjen. Med over 20 års opplæring i filminstallasjon på ryggen, vil sertifiseringsprogrammet gi deg kunnskapsbasen du trenger for å starte reisen.

Skreddersydd programvare

Revolusjonerende produkter krever revolusjonerende programvarer. DAP ble designet internt slik at du kan betjene ethvert kjøretøy til å maksimere materialeffektivitet og redusere avfall. XPEL’S Variable Geometry muliggjør et enestående nivå av tilpasning til ethvert mønster i databasen vår.

Forespør mer informasjon

Har du spørsmål om XPEL Solutions?

Bruk kontaktskjemaet nedenfor:
Obligatoriske felt merket med *

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke “Fortsett” nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.