LAKKBESKYTTELSESFILM | TESLA

DET HAR ALDRI VÆRT LETTERE Å BESKYTTE DIN TESLA

Det er ingen tvil om at en viktig del av å eie en Tesla er å beskytte og vedlikeholde bilens ytre. Takket være den nye lakkbeskyttelsesfilmen fra XPEL, har det nå blitt mye enklere.

Gjør deg kjent med de ulike filmene vi tilbyr, se hvordan du kan beskytte bilen din for neste sesong, og gå til «finn en installatør» når du er klar for å be om et tilbud!

SE HVORDAN DU KAN DEKKE DIN TESLA

Delvis PPF

Denne grunnpakken dekker typisk 18-22 tommer av panseret og skjermene, i tillegg til den fremre støtfangeren, sidespeilene og et par andre deler av bilen som trenger ekstra beskyttelse.

Full front-PPF

Neste nivå av beskyttelse er det installatørene våre kaller «full front». Denne pakken inkluderer hele panseret, alle skjermene og andre spesielt utsatte deler av bilen.

Komplett PPF

Dette er selve toppen av heldekkende beskyttelse. Hele bilen, inkludert taket, dørene, takstolpene og annet, blir dekket med innpakning og roll-over fra hjørne til hjørne overalt der det er mulig å komme til.

BESKYTT DIN TESLA. FÅ ET TILBUD I DAG!

Påkrevde felter er merket med *

Signaturfunksjoner

Interiørbeskyttelse

XPEL tilbyr interiørbeskyttelse som dekker alle kriker og kroker av din Tesla - hele veien fra frontskjermen til midtkonsollen.

A-stolper og tak

Hold den elegante Tesla-silhuetten beskyttet fra steinsprut og skitt med PPF-dekke på A-stolpene og over frontruten.

Beskyttelse for dørkantene

Det er fort gjort å få riper i lakken på kanten av bildørene hvis du ikke er veldig forsiktig. Med dekker som er spesielt tilpasset dørene holdes lakken intakt og beskyttet fra støt.

Bagasjebånd

Trenger du litt ekstra beskyttelse før neste flyttelass? Da kan det være lurt å gå for et bagasjebånd i PPF som forhindrer skader i bagasjerommet når du laster inn og tar ut bagasjen.

Frontlyktbeskyttelse

Frontlyktene og tåkelysene kan skades av småstein, UV-stråler og mye annet over tid. Med frontlyktbeskyttelse fra XPEL vil lyktene i Teslaen din skinne sterkt og klart i mange år fremover.

Steinpaneler

Bilene fra Tesla har veldig høyt dreiemoment, noe som også fører til litt ekstra steinsprut under kjøring. Med beskyttende steinpaneler kan du forhindre skader på de ekstra utsatte delene av bilen.

©2024 XPEL, Inc. All Rights Reserved.

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke “Fortsett” nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.