Lakkbeskyttelsesfilm

Utforsk blant våre lakkbeskyttelsesfilmer

ULTIMATE PLUSTM

Glans er best
En tilnærmet usynlig uretanfilm. Den beskytter bilens lakk mot stygge skader og maksimerer salgsverdien. Noen av funksjonene er selvreperasjon, flekkmotstand og overlegen optisk klarhet.

STEALTHTM

Glatt som sateng
Endelig en lakkbeskyttelsesfilm spesielt formulert for å bevare beskyttelsen av en matt fabrikkfinish. Uansett om bilen din er matt, mango, frossen eller frostet, vil STEALTHTM sørge for at den ser helt ny ut. Eller gi din lakk et helt nytt utseende!

INTERIØRBESKYTTELSE

Beskytt, restaurer, forny
Behold fabrikkutseende til bilen din – hold interiørflatene frie for små riper, virvler og flekker med de nyeste interiørbeskyttelsesløsningene fra XPEL.

ArmorTM

It's Rugged By The Roll
ARMORTM gir en teksturert bedliner-estetikk i en 0,3302 mm tykk film som er lett å påføre. ARMORTM er designet for offroad-, industri- og kommersiell bruk, og kan gi kjøretøyet ditt det utseendet du ønsker med den beskyttelsen det fortjener.

TRACWRAPTM

Klar, ferdig, beskytt
TRACWRAPTM er entusiastens valg for en DIY-løsning for lakkbeskyttelsesfilm. Nå kan du slippe å slite med maskeringstapen. Stol på TRACWRAPTM for å gi deg den midlertidige dekningen du trenger for å kjøre og ta pole position.

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke “Fortsett” nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.