Nye bilforhandlere

Imponer kundene dine med XPEL-produkter.

Vår banebrytende produktlinje tilbyr nye bilforhandlere den ultimate kvaliteten og ytelsen for å gjøre forretningen mer lønnsom. I motsetning til andre produkter lar våre bilbeskyttelsesfilmer deg tjene direkte fortjeneste uten behov for en reserve.

VI HJELPER FORRETNINGEN DIN TIL SUKSESS

Her på XPEL er vi sterkt engasjert i å hjelpe vår familie av installatører med å nå sine forretningsmål på veien mot langsiktig suksess.
FORDELER MED Å BRUKE XPEL IN-HOUSE:

Punkt for konkurransedyktighet

Opplæring uten sidestykke

Den høyeste kvaliteten på bilbeskyttelse begynner med en perfekt installasjon. Som en del av XPEL-familien har nye bilforhandlere tilgang til et av de mest omfattende opplærings- og installasjonsprogrammene i bransjen. Våre fagpersoner kan trene salgsteamet ditt, veilede deg gjennom vanskelige installasjoner og gi opplæring på stedet for teamet ditt.

Skreddersydd programvare

Revolusjonerende produkter krever revolusjonerende programvarer. DAP ble designet internt slik at du kan betjene ethvert kjøretøy til å maksimere materialeffektivitet og redusere avfall. XPEL’S Variable Geometry muliggjør et enestående nivå av tilpasning til ethvert mønster i databasen vår.

Revolusjonerende produkter

XPEL er stolt over å være en av innovatørene i bilvernindustrien. Den selvreparerende teknologien og den sømløse passformen i ULTIMATE PLUSTM-linjen endrer bilbeskyttelsen for alltid. Vårt firma er enbart dedikert til å utvikle banebrytende produkter som vil beskytte investeringen din.

Overlegen kvalitet

XPEL er synonymt med kvalitet i lakkbeskyttelsesbransjen. Ingen andre merker har en så omfattende design- og testprosess. Mønstrene våre er utviklet for hånd, så digitalt gjengitt i vår tilpassede programvare, og deretter testet så mange som syv ganger på kjøretøyet. Støttet av våre omfattende garantier.

Forespør mer informasjon

Har du spørsmål om XPEL Solutions?

Bruk kontaktskjemaet nedenfor:
Obligatoriske felt merket med *

Du er i ferd med å forlate nettstedet.

Ved å klikke “Fortsett” nedenfor, blir du ført til XPEL.com, et engelskspråklig nettsted. Hvis du ønsker å være på XPEL Norge, lukker du denne meldingen.

Tusen takk!

Forespørselen din er sendt inn og mottatt. Vennligst gi oss 24 timer til å svare. Hvis du trenger å ringe oss, kan du kontakte oss på 22 72 20 22.